Kedvezmények:

Minden új vendég számára -15% kedvezményt kínálunk.
Névnapi kedvezmény: amennyiben a névnapod hetében foglalsz masszázsidőpontot, 20% kedvezményben részesülsz! (egy évben csak egyszer lehet felhasználni)
Születésnapi ajándék: amennyiben születésnapod hetére foglalsz masszázsidőpontot, 30% kedvezményben részesülsz!

Bérletek:

4+1 masszázsbérletek (névvel ellátva): mindegyik masszázstípusra érvényes bérletlehetőség, 4-et fizetsz, az ötödik ajándék.
5+1 masszázsbérletek (név nélkül): mindegyik masszázstípusra érvényes bérletet lehetőség, 5-öt fizetsz, a hatodik ajándék. A bérletet többen használhatjátok, akár barátok között vagy családon belül is felhasználható.

Garancia:

Mindenki szereti azt a minőséget kapni, amit elvár vagy amit elképzelt, ezért munkámra, a kezeim által nyújtott masszázsomra garanciát vállalok. A masszázs első 10 percében, amennyiben nem felel meg az elvárásaidnak a szolgáltatásom, kötelezettségek nélkül jelezheted felém, és addigi munkámat nem kell kifizetned.

Kezelési idő:

A valós kezelési idő a kiválasztott masszázs mellett látható. Érdemes 20-30 perccel a kezelési idő előtt érkezni, valamint ugyanennyi időt ráhagyni a távozásra is.

Hogy miért javasoljuk ezt neked?

Amikor masszíroznak, egy olyan testi-lelki állapotba kerülhetsz, ami feltölt. De ezt a masszázs folyamata által nem biztos, hogy mindenki azonnal el tudja érni, mert nem mindenki tud azonnal ellazulni, kikapcsolódni. Ezt nyújtjuk mi Neked kiemelten, időt, nyugodt körülményt és energiát az ellazulás, leeresztés folyamatában, amihez idő kell.

Szánj Magadra időt, hogy valóban le tudj állni egy kicsit, kikapcsolódni a városi forgatagban.

Amit mi megteremtettünk, csak élned kell vele:

  • egyszemélyes fogadás (nincs másik vendég, masszőr)
  • zajmentes környezet (nem hangoskodnak körülöttünk, szűrődik át másik szobából beszélgetés)
  • nem kell kapkodni, egyből ráugrani a masszázságyra érkezésnél
  • a masszázs végeztével van időd pihenni, felöltözni esetleg zuhanyozni ha szeretnél
  • teával, vízzel, harapnivalóval kínálunk,és visszatérhetsz a pihenésből a valóságba

Mint láthatod, ez nem egy olyan hely, ahol “ledaráljuk” a vendégeket, hanem maximálisan segítünk nekik a kikapcsolódásban.

Kérem a kedves vendégeket, hogy a  babamasszázson illetve gyermekmasszázson kívül kiskorúval ne érkezzenek masszázsra illetve testkezelésre, egyrészt mert akkor nem lesz teljes a kikapcsolódás, másrészről nincs lehetőségünk a gyermek felügyeletére.