…és egész testünket gyógyító üzemmódba állíthatjuk, és serkenthetjük egyéb szerveinket!A Thaiföldre látogató nyugati turisták hatására alakult ki az aromaolajos thai masszázs, amely a tradicionális thai technikát ötvözi a nyugati (svéd-, gyógy-,) masszázzsal.
A teljes test masszírozása egyedi koreográfia szerint történik masszázsolajjal, ami által még kényeztetőbbé válik a masszázs. Az egész testes masszázs során a vendég számára az izmok átdolgozása a fizikai testre hat, míg az energiapályák átmasszírozása a blokkokat oldja, valamint az egyénre szabott aromaterápia a testen kívül a lélekre is hatással van.
Teljes testes masszázs esetén a hasat is masszírozzuk, hiszen gyomrunk az a szervünk, aminek ha működése problémás, egy átlagos napunk diszkomfortossá válhat. A különböző hasi reflexpontokon kívül természetesen testünk több helyén is vannak gyomorhoz kapcsolódó reflexpontok, de a legjobb eredményeket erre a szervcsoportra kihatva a hasi masszázzsal érjük el.
Kellemes felfrissülést biztosító masszázs, ami a technika, az illóolajok és a környezet összhatása révén maximális kikapcsolódást nyújt és feltöltődést biztosít minden Vendég számára.

A talpmasszázs a masszázsfajták között a legősibb, évezredek óta bevált holisztikus gyógyító technika jellemzi. A thai talp és lábmasszázs egy olyan kezelési technika, melynek segítségével a fizikai közérzet javítása mellett a Sen (energia) csatornákat megnyitjuk, ezzel elősegítve az energia-blokkok feloldását, az energia szabad áramlását. Testünk térképe a talpunkra van írva, hiszen mintegy 7.200 idegvégződés található itt összekapcsolódva belső szerveinkkel és az egész testünkkel. E masszázzsal egész testünket gyógyító üzemmódba állíthatjuk, és serkenthetjük egyéb szerveink funkcióit a zónák masszírozásával.

A kombinált olajos teljes testes masszázst talp-és lábszármasszázzsal, talpreflexológiával minden egészséges embernek ajánljuk, het 1 alkalommal.