A talpmasszázst a masszázsfajták között a legősibb, évezredek óta bevált holisztikus gyógyító technika jellemzi. A thai talp és lábmasszázs egy olyan kezelési technika, melynek segítségével a fizikai közérzet javítása mellett a Sen (energia) csatornákat megnyitjuk, ezzel elősegítve az energiablokkok feloldását, az energia szabad áramlását. Talpunkra van írva testünk térképe, hiszen mintegy 7.200 idegvégződés található itt összekötve belső szerveinkkel és egész testünkkel.

E masszázs hatására egész testünket gyógyító üzemmódba állíthatjuk, és a különböző zónák stimulálásával serkenthetjük egyéb szerveink funkcióit.
A talpmasszázs- és reflexológia az egész napi munka (kifejezetten állómunka után) kiváló relaxációs lehetőséget nyújt. Kortól függetlenül mindenki élvezheti.
A thai talp-és lábszármasszázs hatásai:

-levesszük a lábunkra helyezett terhet,
-javul a vér- és nyirokkeringés,
-a méreganyagok intenzíven távoznak a szervezetből,
-számos betegség tünetei enyhíthetők, vagy gyógyíthatóak,
-az immunrendszer erősödik, beindul a szervezet öngyógyító folyamata.

A masszázs során kézzel és egy speciális thai masszázsbottal dolgozunk. A Thai talpreflexológia térképe igen részletes. Bizonyos zónák masszírozása a talpon érzékeny, vagy akár fájdalmas is lehet. Ezek a fájdalmak a zónák megterhelésére utalnak (túlzott igénybevétel, túlfáradás, stb.), melyek masszírozása a hozzá tartozó testrégió keringésének javulását eredményezi. 30/60 perces olajos lábmasszázs a kényeztetés jegyében zajlik, a masszázs frissíti a vérkeringést, a mindennapos talponállás és rohangálás fáradalmait vezetjük le fél-egy órában, hogy a Vendég újból frissnek, és könnyűnek érezhesse lábait. 30-60 perces talp-és lábszármasszázs talpreflexológiával a kényeztetést, és az általános egészségmegőrzést tartja szem előtt. A thai fabottal való kezelés kihat az egész szervünkre, ezáltal a masszázs után nem csak lábunk frissül fel, hanem szervezetünk más pontjai is kifejezetten jobban érezhetik magukat. Mindkét masszázstípus esetén térd fölé masszírozunk.