Sokáig “útkereső” voltam, hogy megtaláljam a szakmát, ahol központi szerepet játszik az egészség és annak megőrzése, ugyanakkor önmagamat is jól érezzem a dolgos mindennapok monotonitásában.

Végeztem szociálpedagógusként, andragógusként – művelődésszervező és felnőttképzési szakirányon – majd komplex rehabilitációs szakemberként mesterképzésen. Az egyetemi évek mellett néhány OKJ-s és egyéb tanfolyamot is sikeresen elvégeztem: ékszerbecsüs, hivatásos gondnok, fitness – és gyermekfitnessz instruktor, kinesiology-tape technika alaptanfolyam (többnyire ezen szakmákban is tevékenykedek a mai napig).

Két és fél évet Németországban éltem, európai önkéntes szociális munkát végeztem 2007-ben majd 2017-ben, és közben 2012-ben ERASMUS hallgatóként a müncheni Katolikus Főiskolán tanultam.

Örökmozgóként, egy olyan személyként, akiben “túlteng” a tenni akarás, a kíváncsiság, és 28 évesen eszméltem rá, hogy amit hobbiként űzök az a valódi hivatásom is lehet. Összekötöttem a kellemest a hasznossal, és hátizsákkal 77 napot utaztam Ázsiában – elsődlegesen azzal a céllal, hogy megtanuljam azt a szakmát ami igazán érdekel – eredeti környezetében, a masszázst.

Thaiföld északi részén, Chiang Mai-ban végeztem a keleti irányzatok (thai masszázstípusok) elsajátítását.

Thai tanáraim megerősítettek célomban, pozitív visszajelzéseket kaptam folyamatosan az oktatás során. Később Barátaim, majd új Vendégeim is megerősítettek abban, hogy valamit jól csinálok, ezért a keleti irányzat mellett, Európa közepén elsajátítottam jó néhány nyugati masszázsirányzatot is, gyakorlatilag bármelyik korosztály problémáját érintve.

Útkeresésem nem ért véget: az élethosszig tartó tanulás híveként, folyamatos fejlődésem alapjaként különböző masszázstechnikákat és fogásokat sajátítok el, hogy ismeretemet kiterjesszem,  és a Vendégek teljes, egyénre szabott igénye szerint – a különböző technikákat akár kombinálva, vagy hagyományos masszázzsal – a maximális kikapcsolódás és feltöltődés mellett az általános panaszok enyhítését, majd azok elhagyását nyújthassam. Mert a masszázs nem más, mint kapcsolatteremtés, kikapcsolódás, ősi gyógymód, egészség, tudás, kultúra, energia, test és lélek összhangja egyben.

Várlak szeretettel Téged is Vendégemnek, hogy megtapasztald a kezeim által nyújtotta masszázs örömét!