Színes, kalandos, ismeretekben gazdag utat jártam be, amíg eljutottam arra a területre, ahol úgy érzem, igazán magamra találtam.
Masszőr lettem. Képesítés szerint gyógy – és sportmasszőr, ugyanakkor elvégeztem a tradicionális thai masszázst, illetve a svéd – és talpmasszázst is.
Foglalkoztam gyerekekkel óvónőként, majd fogyatékos/sérült egyénekkel gyógypedagógiai asszisztensként.
Egy rehabilitációs kezeléssorozat alkalmával láttam, milyen jótékony hatása van egy szeretettel, hozzáértéssel végzett masszázsnak a betegek állapotára, közérzetére. Innen már nem volt kérdés, merre induljak tovább.

Hiszek az érintés gyógyító erejében, a jótékony energiák áramlásában.

Testünk bölcs, mindig jelzi elakadásainkat, épp ezért úgy gondolom, a legtöbb fizikai tünet, betegség lelki okokra vezethető vissza.
Ennek fényében a masszázst szelíd oldásnak nevezném, amely képes beindítani az öngyógyító folyamatokat a testben, lélekben egyaránt.
Munkám során igyekszem figyelembe venni az egyéni igényeket, az aktuális fizikai/lelki állapotot. A személyre szabott, differenciált kezelést preferálom minden esetben.

Várlak szeretettel, ha nyugalomra, oldódásra vágysz a rohanó mindennapokban, és akkor is ha csak kissé túlterhelt izmaidat kell egy kicsit átgyúrni.

“A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek.”
(Wass Albert)